Internationaal Symposium Duikgeneeskunde, Scott Haldane 40 jaar

21 January 2017

Beschikbare plaatsen: 100

Scott Haldane Foundation Lustrum Symposium

Symposium web

 In 2016-2017 vieren we de 40st verjaardag van de Scott Haldane Foundation.  
 
In het begin ontstaan als een puur lokaal initiatief, is Scott Haldane International nu een van de leidende opleidingsinstituten wereldwijd op het gebied van trainingen in de duikgeneeskunde. Natuurlijk kunnen we deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we besloten om dit heugelijke feit te vieren met een Internationaal symposium over duikgeneeskunde.
 
Deze gebeurtenis vindt plaats op zaterdag 21 januari 2017 in Eindhoven, met een eigen internationale luchthaven, gelegen in het zuidelijk deel van Nederland, dicht tegen de grens met België. De doelgroep bestaat uit Nederlandse, Belgische en alle andere gecertifceerde duikerartsen. Maar ook uit alle andere artsen (nu nog) zonder een specifieke duikmedische opleiding maar met een interesse voor duikgeneeskunde. Omdat we weten dat er ook interesse bestaat bij de duiker, moedigen we ook duikers en duikinstructeurs aan het symposium te bezoeken. De voertaal op het symposium is Engels.

Informatie

Locatie:22893 fullimage Evoluon Eindhoven 560x350
Evoluon, Eindhoven, Nederland
Het bijzondere ontwerp van het Evoluon vertoont sterke gelijkenis met een UFO die midden in Eindhoven is geland.  Het gebouw is gebasseeerd op een origineel idee van Frits Philips. Het ongebruikelijke ontwerp betekende dat veel berekeningen nodig waren om er zeker van te zijn dat de 77m breede betonnen constructie op de juiste manier werd ondersteund.  Concentrische ringen verdelen het gebouw in cirkelvormige balkonnen en worden nu gebruikt voor evenementen.

Adres:Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA  Eindhoven
 • Dichtbij de snelweg A2
 • Op 7 minuten van het treinstation
 • Bushalte ‘Evoluon’ voor de deur
 • Eindhoven International Airport maar 5 minuten met de taxi/auto, alle bussen vanaf de luchthaven stoppen bij het Evoluon

Doelgroepen:
Het symposium staat open voor duikerartsen, alle andere artsen met duikmedische belangstelling, duikinstructeurs en duikers.

Datum:
21 januari, 2017

Accreditatie:
Medical Examiner of Divers en Diving Medicine Physicians 4,5 uur. Voor Nederlandse huisartsen, bedrijfsartsen en specialisten 4 uur. In aanvraag voor Belgische artsen bij het RIZIV.

Kosten:
De kosten voor het symposium, koffie bij binnenkomst, wetenschappelijke programma, lunch, theepauze en borrel achteraf bedragen  €75,-.
Betaling van het registratiebedrag via overmaking naar:
Scott Haldane Foundation bankrekeningnr:NL23INGB0001911767. Swift/BIC: INGBNL2A. Omschrijving: SHF40

Voor een totaaloverzicht van alle cursussen klik hier

Locatie

@scotthaldane

  • De COVID-19 pandemie raakt ons allen. Ook SHF ondervindt de gevolgen. We zijn hard aan het werk om alle cursussen e… https://t.co/dGfWvONyky

Update:15-10-2021