Unieke service aan SHF-cursisten

EUBS
SHF-cursisten kunnen maar liefst 50% korting krijgen op lidmaatschapsbijdrage van de European Underwater and Baromedical Society (EUBS).

De Scott Haldane Foundation (SHF) streeft naar zoveel mogelijk goede kennisoverdracht aan haar cursisten. EUBS is binnen Europa de overkoepelende wetenschappelijke organisatie voor duik- en hyperbare geneeskunde. Middels het tijdschrift Diving and Hyperbaric Medicine (DHM), een gezamenlijke uitgave van de EUBS en de collega’s in Azië en Australië (SPUMS), en het jaarlijkse wetenschappelijke EUBS-congres, zorgt de EUBS voor een schat aan kennis- en ervaringsoverdracht. SHF biedt daarom haar actieve cursisten, zij die in een meerdaagse SHF-cursus gevolgd hebben, voor het eerst volgende jaar een korting aan van maar liefst 50% op het lidmaatschap van de EUBS. Hiermee ontvangt u o.a. viermaal per jaar het DHM-journal (op papier en elektronisch) en een grote korting op uw inschrijving voor het jaarcongres.
Dat houdt in dat als u in 2016 een meerdaagse SHF-cursus in 2016 volgt, u gebruik kunt maken van de SHF-kortingsregeling voor uw EUBS-lidmaatschap 2017.

@scotthaldane

Update: 14-02-2024